BALIKESİR / BİGADİÇ - Turfullar Şehit Ahmet Kurt İlkokulu

Haz

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri fasulye dikerek bitkinin gelişimini incelediler.

Eyl

Okulumuzu 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılına velilerimizin yardımıyla temizleyerek hazırladık. Her zaman ki gibi desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ´El Ele Ver Okullara Renk Ver´ projesi kapsamında okulumuz bahçe duvarı boyanmıştır.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri Türkçe dersinde işledikleri ´Sepetimdeki Domatesler´ metnini uygulayarak öğrendiler. Domates tohumlarını saksılara ekerek fide elde eden öğrencilerimiz daha sonra  okul bahçemizde bulunan toprak alanı kazarak fidelerini buralara diktiler.

May

Köyümüzde bulunan Yörük Müzesi´ne gezi düzenlendi. Öğrencilerimize kültürümüzü unutturmamak için düzenlenen etkinlikte öğrencilerimize müze sahibi ve bazı velilerimiz tarafından saçta yapılan gözleme ikram edildi. Bu güzel ikram ve ağırlama için teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin de katılımıyla büyük bir çoşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.